Pàgines

dimecres, 2 de desembre del 2015

Samosa

Ingredients (2 pax):
2-3 patates
200g de pèsols
1 ceba
2 dents d'all
Una mica de gingebre
1 xile
Oli d'oliva
Barreja d'espècies garam masala i tikka masala
Sal
Pebre negre
Coriandre
Julivert
Comí
Farina
Aigua

Fer la massa barrejant la farina, sal i aigua. Fer boletes d'uns 5cm de diàmetre. Amassar-les i aplanar-les molt fines. Reservar.
Per a fer el farcit, pelar i tallar patates a daus petits. Bullir-los i reservar.
Picar la ceba, l'all, el xile i el gingebre ben fins. Sofregir-los en una paella. Afegir les barreges d'espècies. Quan estigui tot ben potxat, afegir els pèsols i els daus de patates. Salpebrar i afegir la resta d'espècies. Cuinar fins que tot quedi ben lligat. Enretirar del foc i quan es temperi afegir el julivert i coriandre ben picats. Reservar.
Per a farcir la massa cal que el farcit estigui del tot temperat.  Disposar una porció de farcit damunt la massa estirada, plegar-la amb la forma adequada i fregir en una paella amb oli calent.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada