Pàgines

dilluns, 28 de setembre del 2015

Crispy chicken

Ingredients (2pax):
Pollsatre desosat
Farina
All
Xile
Barreja d'espècies tipus Garam Masala
Oli d'oliva

Tallar el pollsatre en trossos petits, afegir-hi la barreja d'espècies en quantitat i un raig d'oli. Barrejar bé i deixar-ho marinant una o dos hores com a mínim.
Transcorreguda aquesta estona, hi afegim un o dos dents d'all i el xile picats molt  i molt fins. Remenar-ho bé i enfarinar els trossos de pollastre per separat de manera que aconseguim que tot el pollsatre estigui ben enfarinat.
Fregir-ho en oli mig calent fins que estigui prou daurat per adquirir la cruixentor característica d'aquesta recepta.
En servir-ho se li poden posar tires de ceba en juliana i/o suc d'ina lima.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada