Pàgines

dimecres, 2 de desembre del 2015

Burritos


Ingredients (4 pax):
1 pit de pollastre
2 llaunes de blat de moro en conserva
Formatge ratllat
Enciam
3 tomàquets
Ceba
Frijoles ja cuits
Alvocats madurs
Tabasc
1 tassa petita d'arròs
Salsa picant mexicana
Fajitas de mida gran
Pebre vermell dolç
Pebre negre
Pebre vermell picant
Xile
Comí
Oli d'oliva

Marinar el pit de pollastre amb les espècies i un raig d'oli d'oliva. Reservar unes quantes hores.
Per al guacamole, picar ben fins la ceba, el xile i el tomàquet i barrejar-ho amb la carn dels alvocats ben aixafada i un raig de tabasc. Salpebrar i reservar cobert amb film a la nevera.
Bullir l'arròs. Reservar.
Picar les verdures. Reservar.
Fer el pit a la planxa i tallar la carn a tires. Reservar.
Prèviament a omplir les fajitas cal escalfar-les a la paella sense oli.
Per al farcit començar amb l'arròs, després el guacamole, els frijoles, les verdures, el blat de moro, el pollastre i el formatge ratllat. Tancar-ho en forma de burrito i embolicar en paper d'alumini per apretar-ho fort. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada