Pàgines

dimecres, 16 de desembre del 2015

Pastís d'albergínia

Ingredients (2 pax):
2 albergínies
1 tros gros de mozzarella
Formatge ratllat
Alfàbrega
Tomàquet fregit
Farina
Sal
Oli
Pebre negre
Orenga

Enfarinar i fregir les albergínies a llesques. Reservar.
En un recipient per al forn posar una capa de tomàquet fregit prèviament infusionat amb alfàbrega tallada fina. Col·locar a sobre la meitat de les llesques d'albergínia fregida. Posar-hi a sobre la mozzarella a llesques. Cobrir amb la resta de llesques d'albergínia fregides. Tapar-ho amb més tomàquet fregit. Salpebrar i cobrir-ho de formatge per a gratinar. Espolsar amb orenga i cuinar al forn a 180º durant uns 15 minuts o fins que .gratini bé.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada