Pàgines

dimecres, 16 de desembre del 2015

Empanada de bledes i camagrocs



Ingredients (2 pax):
1 manat gros de bledes
1 ceba
Camagrocs
Ametlles
Formatge
300g de farina
2 nous de mantega o margarina
Pebre vermell
Pebre negre
Comí
Orenga
Oli
Aigua
Sal
Llevat

Preparar la massa barrejant la farina, sal, llevat i aigua amb la mantega fosa on hem infusionat el pebre vermell. Separar la massa resultant en dues meitats. Treballar-les fins a fer dos rectangles prou grans i de la mateixa mida. Reservar.
Per al farcit fregir les ametlles llescades. Sofregir ceba picada fina, les bledes ben netes i tallades a trossos prou petits i els camagrocs. Afegir-hi les ametlles i les espècies. Quan estigui ben cuit, apartar del foc i quan estigui atemperat barrejar-hi el formatge tallat a daus petits.
Sobre una safata amb paper de forn estendre una de les dues masses. Col·locar-hi el farcit de manera que ocupi tot l'espai excepte uns dos o tres centímetres de les vores. Col·locar a sobre el segon tros de massa i tancar els laterals amb la forquilla. Punxar per a què no s'infli i pintar amb mantega fosa.
Cuinar al forn a 180-200º durant uns 20-30 minuts.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada