Pàgines

dimecres, 16 de desembre del 2015

Trinxat



Ingredients (2 pax):
1 o mitja col
3-4 patates
2 dents d'all
Una mica de pernil o cansalada
Oli
Sal
Pebre negre
Orenga

Pelar les patates i tallar-les a trossos esqueixant-les. Netejar i tallar la col a tires fines. Bullir-ho tot plegat una bona estona fins que les patates estiguin prou toves per a fer puré. Reservar.
Tallar el pernil o la cansalada a trossos petits i fregir-los en una paella fins que estiguin cruixents. Reservar.
En una paella o cassola sofregir l'all tallat a llesques. Quan l'oli hagi agafat el gust dels alls abocar-hi les cols i patates prèviament colades. Es va aixafant amb una forquilla fins a aconseguir la consistència adequada.
Servir amb el pernil o cansalada.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada