Pàgines

dilluns, 28 de setembre del 2015

Albergínies farcides de carn

Ingredients (2pax):
2 albergínies grosses
Carn picada
Ceba
Tomàquet fregit
Formatge per fondre
Sal
Pebre negre
Orenga
Oli d'oliva

Tallar les albergínies per la meitat i fer unes incissions a la carn de forma que marquem el contorn de l'albergínia i una quadrícula a l'interior d'aquest contorn. Salar i remullar amb una mica d'oli. Posar-ho al forn a 180-200º uns 20' o fins que la carn de l'albergínia estigui tova.
Un cop tretes les albergínies del forn cal buidar-les (per això les incissions) amb una cullera tot reservant els trosso que en surten. Aquest han de ser petits, si són grossos convé tallar-los.
Paral·lelament en una paella sofregir la ceba picada fina. Afegir-hi la carn picada. Salpebrar i quan estigui la carn daurada afegir els trossos d'albergínia, el tomàquet fregit i un bon pessic d'orenga. Deixar reduir.
Farcir les mitges albergínies buides amb la barreja de carn picada, cobrir amb formatge per fondre i col·locar-ho al forn per a gratinar-ho.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada