Pàgines

dilluns, 28 de setembre del 2015

Tajine de pollastre i verdura

Ingredients (2pax):
1 peça de pollsatre, màxim un quart
2 patates
2 pastanagues
1 carbassó
1 o 2 tomàquets
1 o 2 cebes
Brou de pollastre
Sal
Pebre negre
Oli
Pebre vermell
Comí
Ras el hanout

Desosar el pollastre, fer-ne trossos petits i especiar-lo generosament. Ruixar amb una mica d'oli, barrejar i deixar-ho adobant un parell d'hores.
Amb els ossos del pollastre i la verdura pelada (excepte els tomàquets i la ceba) fer un brou. Reservar.
En una tajine al foc escalfar una mica d'oli i hi cuinem el pollastre. Quan estigui daurat enretirar-lo i reservar. Sofregir aleshores en el mateix oli el tomàquet i la ceba picats ben fins. Afegir-hi el pollastre tot remenant. Quan estigui prou cuinat fer-ne una pila al mig i col·locar la resta de verdures, que prèviament haurem tallat a trossos allargats, fent una pila que respecti la forma de la tajine, és a dir, en forma de con.
Afegir brou i abaixar el foc.
Cuinar durant uns 45-60 minuts i anar afegint brou a mida que es vagi evaporant i fins que estigui tot ben cuit.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada