Pàgines

dimecres, 10 de juny del 2015

Wok de tirabecs

Ingredients (2 pax):
Tirabecs
Fideus orientals
Cacauets
Ceba
Pastanaga
Ou
Salsa de soja
Sal
Oli

Preparar els tirabecs tallant les puntes i la vora fibrosa. Bullir un o dos minuts i tot just treure'ls de l'aigua calenta passar-los per aigua freda per a aturar la cocció. Reservar.
Preparar els fideus bullint-los uns minuts fins a què estiguin desenredats i surin. Reservar.
Picar la ceba i tallar la pastanaga en juliana. Reservar.
En un wok, escalfem un raig d'oli de gira-sol i un de salsa de soja barrejats. Quan estigui calent hi tirem l'ou, li donem un parell de voltes per a trencar-lo i hi afegim les verdures. Saltejar i barrejar per a què l'ou es reparteixi bé i quan estigui la verdura cuita afegir els cacauets i els fideus. Saltejar una mica més i servir amb un raig de salsa de soja al gust per sobre.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada