Pàgines

dimecres, 10 de juny del 2015

Halušky

Ingredients (2 pax):
2-3 patates
Bacon
Ceba
Formatge
Farina
Llet
1 Ou (opcional)
Sal

Tallar el bacon a trossos, preferiblement daus, i sofregir-lo amb ceba picada. Reservar.
Fondre el formatge en una cassola i barrejar-lo amb llet per a liquar-lo i rebaixar-lo. Reservar.
Pelar i ratllar les patates amb la part més fina del ratllador. Barrejar-hi farina, l'ou batut, sal i aigua fins a què resti una massa pastosa, més líquida que sòlida. En una olla amb aigua bullint anar afegint petites porcions de la massa estirades. Remenar lleugerament i esperar a què comencin a surar. Enretirar els halušky del foc, colar-los i servir-los amb la salsa de formatge i el bacon calents per sobre o barrejats.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada