Pàgines

dijous, 30 d’abril del 2015

Crema de carxofes amb cruixent de tofu

Ingredients (2 pax):
5-6 Carxofes
1 Ceba
2-3 dents d'all
2-3 Patates
150-200g de tofu
Julivert
Farina
1 branca de romaní
Xile
Pebre negre
Pebre vermell
Comí
Sal
Oli per fregir

En una olla sofregim la ceba tallada en juliana. Afegir les carxofes ja netes i les patates a trossos. Cobrir amb aigua, afegir la branca de romaní i deixar bullir a foc lent. Paral·lelament,  daurar 1 dent d'all laminat i reservar. Quan estiguin les patates ben cuites, enretirar el romaní, colar el brou i passar la resta per la túrmix juntament amb l'all daurat i una mica del brou per a què quedi textura cremosa. Salpebrar.
Pel que fa als cruixents de tofu, barrejar en un recipient fons la farina amb l'all, julivert i els xiles picats ben fins. Barrejar també pebre negre, pebre vermell i comí. Remenar bé la barreja i usar-la per arrebossar el tofu tallat a daus. Fregir en oli ben calent.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada