Pàgines

dijous, 30 d’abril del 2015

Bledes amb xorisso i patates

Ingredients (2 pax):
Bledes
2 patates
Ceba
All
Xorisso
Farina
Vi blanc
Tomàquet fregit
Oli per fregir
Sal
Pebre negre
Orenga

Tallar la ceba en juliana, l'all a làmines i el xorisso a tacs petits. Sofregir-ho tot en una olla. Quan estigui ben cuinat, afegir les bledes ja netes i tallades fines. Quan hagin reduït les bledes, afegir 1/2 got de vi blanc, 2-3 cullerades de tomàquet fregit, remenar i cobrir-ho d'aigua.
Paral·lelament pelar, tallar i fregir les patates. Reservar.
Quan hagi reduït i, si es vol, es pot espessir el brou de la cocció amb una mica de farina i remenant.
En acabat, afegir les patates fregides a l'olla, salpebrar i espolsar amb orenga. Cuinar un minut més i servir.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada