Ingredients (2 pax):
8-12 fulles de pasta de caneló
Ceba
Ametlles
Espinacs
Formatge per fondre
Farina
Mantega
Llet
Pebre negre
Sal
Oli
Preparar el farcit picant la ceba i les ametlles fines i sofregint-les. Afegim a la paella els espinacs i cuinarem fins a què es redueixin del tot. Salpebrar i reservar.
Preparar les fulles segons instruccions (o millor les fem nosaltres amb farina, sal, oli i ou. Fem massa i l'estirem tot el que es pugui. Es talla a trossos de mida adequada i es bullen fins que surin).
Fer la beixamel fonent mantega en una cassola petita, barrejant amb farina i sense deixar de remoure anar afegint llet poc a poc fins que adquireixi la textura adequada.
Muntar els canelons i cobrir-los amb la beixamel i el formatge. Enfornar a 180º uns 15 minuts o fins que estigui prou gratinat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada