Pàgines

divendres, 30 de gener del 2015

Mandonguilles de formatge amb api

Ingredients (2 pax):
Per a les mandonguilles:
              100g de pa dur
              100ml de llet
              1 ou
              200g de formatge ratllat
              Sal
              Pebre negre
              Nou moscada
              Julivert
Per a la salsa:
              Mantega o margarina
              Farina
              300 ml de brou de pollastre
              Api
              Poma
              Sal
              Pebre negre
             Mostassa antiga o dixon

Preparar les mandonguilles triturant amb la batedora el pa amb la llet, el formatge i la resta d'ingredients. Fer boletes amb la massa resultant i bullir-les durant tres minuts (o fins que comencin a surar) en aigua amb un pessic de sal.
Per a la salsa fondre mantega en una cassola petita, afegir-hi la farina i, com si fos beixamel, anar afegint-hi el brou de pollastre poc a poc mantenint una textura cremosa. Abaixar el foc i afegir-hi la poma i l'api tallats a trossos fins. Ajustar en sal i pebre i afegir una cullerada de mostassa antiga o dixon. Reduir i servir.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada