Ingredients (2 pax):
Per a les mandonguilles:
100g de pa dur
100ml de llet
1 ou
200g de formatge ratllat
Sal
Pebre negre
Nou moscada
Julivert
Per a la salsa:
Mantega o margarina
Farina
300 ml de brou de pollastre
Api
Poma
Sal
Pebre negre
Mostassa antiga o dixon
Preparar les mandonguilles triturant amb la batedora el pa amb la llet, el formatge i la resta d'ingredients. Fer boletes amb la massa resultant i bullir-les durant tres minuts (o fins que comencin a surar) en aigua amb un pessic de sal.
Per a la salsa fondre mantega en una cassola petita, afegir-hi la farina i, com si fos beixamel, anar afegint-hi el brou de pollastre poc a poc mantenint una textura cremosa. Abaixar el foc i afegir-hi la poma i l'api tallats a trossos fins. Ajustar en sal i pebre i afegir una cullerada de mostassa antiga o dixon. Reduir i servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada