Pàgines

dimarts, 27 de gener del 2015

Sweet corn chicken soup

Ingredients (2 pax):
Blat de moro cuit
1/2 pit de pollastre
1 ou
All
Ceba
Coriandre
Oli d'oliva
500 cc d'aigua
Barreja d'espècies tipus garam masala.
Sal
Pebre negre

Picar l'all i la ceba i tallar el pollastre a trossos petits (daus o tires).
En una cassola amb oli d'oliva sofregir l'all i la ceba. Condimentar amb les espècies. Afegir el pollastre i el blat de moro. Cuinar a foc més viu fins que el pollastre estigui fet. Salpebrar i afegir l'aigua. Deixar bullir uns 20 minuts.
Quan estigui el brou fet afegir l'ou prèviament batut sense deixar de remenar per a què amb l'escalfor qualli fent filets.
Servir encara calenta amb coriandre picat per sobre.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada