Pàgines

dilluns, 26 de gener del 2015

Canelons de camagrocs i ceps

Ingredients (2 pax):
Pasta de canelons
Cama-grocs
Ceps
Ceba
All
Pastanaga
Porro
Oli d'oliva
Formatge
Farina
Mantega
Llet

Preparar la beixamel fonent la mantega, a foc lent afegint farina fins a fer un grumoll i anar abocant llet mica en mica sense que deixi de tenir textura cremosa, més o menys espesa segons gust.
Preparar les fulles de canelons bullint-les. Reservar.
Per al farcit, tallar all, ceba, pastanaga i porro a trossos fins. Sofregir en una paella i un cop sofregit afegir els bolets. Tot seguit passar-ho tot per la picadora. Reservar.
Muntar els canelons, col·locar-los en una plata per al forn, cobrir-los amb la beixamel i formatge per a gratinar. Posar-ho al forn a gratinar fins que ho estigui,



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada