Pàgines

dijous, 29 de gener del 2015

Pastís d'espinacs i cigrons

Ingredients (2 pax):
Espinacs
Cigrons estovats en aigua tota la nit
Ceba
Blat de moro
400 g de farina
1 ou
Aigua
Sal
Pebre negre
Orenga
Llevat

Per al farcit sofregir els espinacs juntament amb els cigrons prèviament cuits 15-20 minuts, el blat de moro i la ceba picada fina. Salpebrar i condimentar amb orenga. Reservar.
Preparar la massa barrejant la farina amb aigua, sal, un pessic de llevat i un raig d'oli d'oliva. Un cop preparada estirar-la deixant un tros per a la tapa del pastis.
Emmotllar la massa, col·locar el farcit i tapar-ho amb el tros de massa que hem separat. Lligar les vores i fer uns foradets a la tapa per a què en surti el vapor de la cocció.
Pintar amb ou batut i enfornar a 180ºC durant uns 25 minuts.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada