Pàgines

dijous, 29 de gener del 2015

Curry de peix

Ingredients (2 pax):
Peix variat, de poques espines.
1-2 tomàquets
Llet de coco
All
Ceba
Gingebre
Sal
Oli
Pebre negre
Comí
Barreja d'espècies tipus garam masala.

Netejar el peix i tallar a trossos grossos. Disposar-los en un plat i especiar amb el pebre, el comí i garam masala. Afegir un raig d'oli d'oliva, barrejar i deixar macerar una llarga estona.
En una paella sofregir la ceba, l'all i el gingebre tallats a trossos. Condimentar amb les espècies. Quan estigui prou fet passar-ho per la picadora i retornar-ho a la paella. Sense deixar de remenar la pasta de ginebre, all i ceba per a què no s'enganxi, afegir el tomàquet prèviament pelat i triturat. Deixar reduir uns moments i afegir el peix i la llet de coco. Remenar en compte que no es trenqui el peix i deixar reduir fins que adquireixi la textura adequada.
Servir amb coriandre picat per sobre i acompanyat d'arròs basmati i/o pa de xiapati.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada