Pàgines

dilluns, 26 de gener del 2015

Palak paneer

Ingredients (2 pax):
Un farcell d'espinacs
All
Ceba
Gingebre
Crema de llet
Arròs basmati
Farina
Aigua
Sal
Oli
Barreja d'espècies tipus garam masala

Bullir l'arròs. Reservar.
Tallar all, ceba i gingebre i sofregir-los en una olla petita. Afegir les espècies i remenar fins que tot estigui amarat d'espècies, Afegir els espinacs i baixar el foc. Anar remenant fins que els espinacs hagin deixat anar tot el suc. Passar-ho tot plegat pel túrmix i afegir-hi un bon raig de crema de llet. Deixar reduir.
Per al pa de "xapati", fer massa amb farina, aigua, sal i oli. Fer-ne boletes de la mida del palmell i estirar-les amb el corró. Fregir-les per les dues bandes en una paella plana amb una miqueta de mantega fosa. Vigilar que no es cremin.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada