Pàgines

diumenge, 2 de novembre del 2014

Sardines en escabetx

Ingredients (2 pax):
12-18 sardines senceres
Alls
Llorer
Orenga fresc
Romaní
Farigola
Vinagre
Oli d´oliva
Aigua
Sal
Pebre negre
Pebre vermell
Farina

Netejar les sardines tallant els caps i traient les vísceres. Enfarinar-les i fregir-les durant poca estona en oli ben calent. Enretirar-les mentre encara no estiguin gaire cuites i reservar.
En una cassola barrejar parts iguals de vinagre, oli d´oliva i aigua. Col·locar al foc viu i quan comenci a escalfar-se afegir les espècies (sal, pebre negre i pebre vermell) i les herbes (llorer, romaní, farigola i orenga). Remenar fins que s´hagin desprès bé els sabors de les herbes i espècies. Abaixar el foc i deixar reduir.
Quan hagi reduït prou ho aboquem sobre les sardines vigilant que estiguin totes cobertes per l´escabetx i deixar reposar refredant-se a la nevera unes quantes hores.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada