Pàgines

dilluns, 3 de novembre del 2014

Hamburguesa amb pa de patata

Ingredients (2 pax):
Per les hamburgueses
350grs de carn picada
 Comí
Sll
1 ou batut
Pa rallat
Pel pa de patata:
4 patates rallades
Farina
1 ou batut
Oli d’oliva
sal


En un bol posem la carn picada, l’ou batut, l’all picat molt fi i el pa rallat i amassem i li donem forma d’hamburgueses. Reservem .
Rallem les patates amb el rallador gran. Barregem les patates amb l’ou batut, la sal i la farina. Reservem.
En una paella amb oli abundant, quan estigui ben calent tirarem una cullera sopera de la massa de patata i li donarem forma de pa d’hamburguesa. Ho fregirem i reservarem.
En una altre paella courem les hamburgueses amb molt poc oli.

Servim en un plat amb el pa de patata i a sobre l’hamburguesa. Es pot completar amb ceba potxada a l´oli de fer l´hamburguesa.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada