Pàgines

diumenge, 2 de novembre del 2014

Arròs de camagrocs

Ingredients (2 pax):
Arròs bomba o llarg
Camagrocs
Ceba
Ametlles
Formatge
Mostassa en gra
Salsa de soja
Mel
Sal
Pebre negre
Pebre vermell
Orenga
Oli

Bullir l´arròs vigilant que no es passi ja que haurà de tornar al foc més endavant. Reservar.
Tallar la ceba picada fina i també les ametlles a trossos petits. En una paella amb oli calent abocar-hi la ceba i les ametlles. Quan estigui daurada afegir els camagrocs prèviament rentats i assecats amb paper absorbent.
Sense deixar de remenar per a què no s´enganxin els bolets i aboquem l´arròs i tot remenant salpebrem i afegim pebre vermell i orenga al gust. Deixem al foc suau sense deixar de remenar per a què no s´enganxin els bolets i l´arròs. Afegir la mostassa, la soja i la mel. Donem unes voltes i finalment afegim el formatge talla a daus petits. Donem unes últimes voltes i servim.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada