Ingredients (2pax):
2 llobarros o orades o verats...
Patates
Ceba
Tomàquets
Llimona
Sal
Pebre negre
Herbes aromàtiques (julivert, coriandre, porradell, farigola, romaní...)
Oli d'oliva
Es neteja el peix d'escates i s'eviscera.
En una plata de forn disposem les patates tallades a llenques fines, el tomàquet trossejat i al ceba en juliana. Salpebrar i remullar amb un bon raig d'oli d'oliva.
Col·locar a sobre el peix on hem fet uns talls als laterals que hem farcit amb unes herbes i una llesca de llimona a cada tall. A l'interior, on hi ha via les vísceres, hi col·loquem les herbes i llesques de llimona.
Es remulla tot plegat amb oli d'oliva i suc de llimona.
Fornejar a 180-200º durant uns 25-35 minuts o fins que es desfaci la carn sense gairebé estirar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada