Ingredients (2pax):
Bledes (pot ser roja o normal)
Formatge curat
Ceba
Ous
Pa ratllat
Sal
Pebre negre
Orenga
Per a la beixamel: Farina
Mantega
Llet
Per al farcit, tallem la bleda ben fina, preferentment les fulles,però també aprofitem una part de les penques. Juntament amb ceba picada fina ho sofregim tot en una paella. Reservar.
D'altra banda es talla el formatge a daus de 3-5 mm de gruix.
Preparem la beixamel fonent la mantega, afegint-hi farina en poca quantitat i no deixant de remoure ( ha de quedar un grumoll) anem afegint la llet a poc a poc fins que espesseixi prou.
Barrejar la beixamel amb el formatge i les bledes i cebes sofregides. Deixar reposar a la nevera una llarga estona.
Quan la barreja s'ha refredat i és prou densa, s'arrebossen amb ou i pa ratllat dues vegades.
Fregir en oli ben calent.
Es pot servir amb oli de porradell o de coriandre per a donar més gust.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada