Pàgines

dimarts, 10 de juny del 2014

Pollastre satay

Ingredients(2 pax):
Un pit de pollastre
150-200 g de cacauets
All
Ceba
Gingebre
Xile
Llet de coco
Salsa de soja
Sal
Pebre negre
Pebre vermell
Oli

Tallar el pollastre a trossos, salpebrem i deixem una estona llarga marinant en salsa de soja.
En una paella, fregir els cacauets. Enretirar-los del foc i reservar-los. En el mateix oli, sofregir la ceba picada, l'all i el gingebre laminats i un o dos bitxos. Barrejar en la picadora els cacauets i la resta d'ingredients que hem sofregit i ho piquem ben fi.
A la mateixa paella que hem usat abans hi aboquem la barreja i la barregem amb la llet de coco, mica en mica per a què adquireixi la consistència adequada. Tastar el punt de sal i especiar amb els pebres i una quantitat generosa de salsa de soja. També es pot especiar, si es vol, amb comí, curry, etc.
Deixar reposar la salsa unes dos o tres hores per què els gustos es barregin bé.
En una planxa ben calenta es fregeixen els trossos de pit de pollastre i després se'n fan broquetes.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada