Pàgines

dimarts, 10 de juny del 2014

Bacalhau espiritual

Ingredients(2 pax):
2 o 3 lloms de bacallà fresc o dessalat
Pastanaga
Patates
Porro
Ceba
Formatge ratllat
Pebre negre
Sal
Oli
Per a la beixamel: farina
                          mantega
                          llet
                          sal

Picar la ceba i el porro ben fins i la pastanaga a juliana també molt prima. Sofregir tot plegat i reservar.
En una cassola posar a bullir el bacallà. Quan arrenqui el bull aturar el foc i enretirar el bacallà per a desfilar-lo amb cura de no deixar espines. Reservar.
Preparar la beixamel: fondre mantega, afegir-hi farina fins a fer una pasta sense deixar de remenar mai i anar afegint llet fins a tenir la consistència adequada. Provar el punt de sal.
Fregir patates tallades en palla i reservar. Es fan les últimes per a mantenir-les cruixents al final de la preparació.
Barrejar les patates, el bacallà desfilat i les verdures. Posem la barreja dins un motlle adequat, hi afegim la beixamel, que amari bé tots els ingredients, ho cobrim amb formatge ratllat i hi gratinem al forn.



     

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada