Pàgines

diumenge, 15 de juny del 2014

Gnocci casolans al pesto

Ingredients (2 pax):
3 patates mitjanes
2 ous
Farina
Sal
Oli d'oliva
Per al pesto: Alfàbrega
                    Formatge parmesà
                    Pinyons
                    Pebre negre
                    Sal
                   Oli d'oliva

Pelar i bullir les patates. Quan estiguin bullides deixar refredar-les. Quan estiguin atemperades, fer una massa amb les patates esmicolades, farina, els ous, sal i un raig d'oli d'oliva. Amassar i fer-ne boletes, els gnocci. Posar aigua a bullir i quan arrenqui el bull destapar-la i afegir-hi els gnocci. Sense tapar l'olla remenar de tant en tant i vigilar el punt de cocció. Quan surin comencen a estar fets.
Per al pesto, barrejar en un pot per a la túrmix els ingredients i triturar-los.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada