Pàgines

divendres, 16 de maig del 2014

Espaguetis amb sirles

Ingredients (2 pax):
200-250g d'espaguetis
Sirles
Tomàquets xerri
Julivert
Vi blanc
Ceba
All
Sal
Pebre
Oli

Bullim els espaguetis com normalment però procurant que quedin al dente ja que hauran d'anar una estona més al foc.
En una cassoleta posem les cloïsses a bullir durant 5 minuts. Colar i reservar tant les cloïsses com el brou que han deixat.
En una paella fonda sofregim la ceba i l'all picats ben fins. Seguidament hi afegim els tomàquets xerri i gairebé immediatament (que no es desfacin els tomàquets) i afegim el julivert picat ben fi, el vi blanc i les cloïsses amb el seu brou. Li donem un parell de voltes i hi afegim els espaguetis. Remenar fins que absorbeixin el brou.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada