Pàgines

divendres, 16 de maig del 2014

Costelles de xai a la barbacoa

Ingredients (2 pax):
Costelles de xai
Per a la salsa barbacoa:
      Tomàquets
      Ceba
      All
      Kètchup
      Sal
      Pebre negre
      Pebre vermell
      Xiles
      Salsa Perrins
      Salsa de soja
      Sucre
      Mel
      Conyac o whisky si es té i es vol

Per a fer la salsa, en una cassola sofregir l'all i la ceba, afegir-hi els tomàquets triturats i la resta d'ingredients al gust. Passar-ho tot per la túrmix  i deixar-ho reduir.
Aboquem la salsa damunt les costelles i les deixem macerar unes hores.
Passat aquest temps es preparen a la barbacoa amb les brases ben vives i anem pintant les costelles amb la salsa a mida que aquesta s'asseca per la calor.
Estan fetes quan la salsa ha caramel·litzat.



 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada