Ingredients (2 pax):
Puré de patates
3 patates mitjanes
Llet
Mantega
Sal
2 lloms de bacallà dessalat
2 ous
All
Julivert
Preparar el puré de patates. Per això cal bullir les patates pelades. Un cop bullides es passen pel passapuré i sense deixar que es refredin barregem una nou de mantega, sal i afegim llet a poc a poc fins que adquireixi la textura adequada. Reservar.
D'altra banda s'escalda el bacallà posant-lo en una cassola amb aigua freda. La col·loquem damunt del foc i enretirem el bacallà just quan arranqui el bull. Un cop escaldat, se li enretira la pell i es desfila el bacallà. Reservar.
Picar all ben fi i també julivert.
En un bol barregem el puré amb el bacallà desfilat i l'all i julivert picats. Cal lligar-ho amb un rovell d'ou tot treballant la massa. En acabat es pot barrejar (o només posar per sobre) amb ou dur picat fi.
Servir acompanyat de pa.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada