Pàgines

divendres, 10 de gener del 2014

Cors de carxofa arrebossats i amb salsa espanyola

Ingredients (2 pax):
Cors de carxofa
1 Ceba
2 dents d'all
2 Pastanagues
1 Porro
1/2 l de Brou de pollastre
Vi negre
Sal
Pebre negre
Oli
Ous
Farina

Tallar els cors de carxofa en quarts enfarinar-los, passar-los per ou batut i tornar-los a enfarinar abans de fregir-los.
Per a la salsa, tallar la ceba, l'all, la pastanaga i el porro. Sofregir-ho tot plegat en una cassola. Quan estigui tota la verdura ben potxada, afegir-hi el vi negre i deixar reduir. Quan estigui gairebé del tot reduït, afegir-hi el brou de pollastre i una mica de farina per espessir. Deixar bullir a foc lent uns 15-20 minuts i triturar-ho tot amb la túrmix.
Es poden servir acompanyades si es desitja amb patates al forn.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada