400g de paneer
4-6 tomàquets madurs
Ceba
All
Carabassó
Barreja d'espècies tikka masala
Coriandre
Sal
Oli de girasol
Arròs basmati
En una olla o cassola potxar la ceba i l'all tallats a tires. Quan estan cuits, afegir-hi una o dues cullerades generoses de la barreja d'espècies. Afegir-hi el carabassó picat fi,l i quan estigui fet els tomàquets tallats a trossos petits. Remoure una estona. Salar i passar-ho per la túrmix. Quan estigui tot ben triturat tastar-ho per si calen més espècies. Baixar el foc i deixar que redueixi.
En una paella daurem el paneer tallat a trossos grossos. Quan estiguin ben marcats els aboquem a la salsa. Deixar coure un parell de minuts més i servir-ho amb coriandre espolsat per sobre.
Acompanyar amb arròs basmati.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada