Pàgines

divendres, 1 de novembre del 2013

Pad thai

Ingredients (2 pax):
Fideus orientals d'ou (uns 100g)
Pastanaga
Carabassó
Brots de soja
 2 Ous
Pit de pollastre
Cacauets
Oli de gira-sol
Salsa de soja

Bullir els fideus segons instruccions del fabricant. Sol ser bullint-los poca estona en aigua, fins que es desenrotllin.
Tallar les verdures en juliana. Reservar.
En el wok posar a escalfar l'oli de gira-sol amb un bon raig de salsa de soja. Quan l'oli encara no estigui del tot calent, tirar-hi els ous i remenar-los immediatament. afegir-hi les verdures i poc després el pollastre tallat a tires fines. Cuinar fins que estigui el pollastre prou fet. Les verdures ens haurien de quedar encara una mica cruixents.
Afegir-hi els fideus i donar-hi  només un parell de voltes abans d'emplatar-ho.
Servir amb cacauets picats per sobre i salsa de soja al gust.
Enlloc de pollastre també es podrien usar gambes o llagostins, calamars, etc.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada