Pàgines

divendres, 1 de novembre del 2013

Panninis variats

Ingredients (2pax):
1 barra de pa tipus baguette o de quart.
Tomàquet fregit
Pebre negre
Orenga
Sal
Crema de llet
Formatge per fondre
Salsitxes de frankfurt
Blat de moro
Ceba
Etc.

Tallar la barra per la meitat al llarg, com per fer un entrepà. Untar-la amb tomàquet fregit barrejat amb una mica de sal, pebre negre i orenga. Posar-hi a sobre el que més agradi i fornejar a 180-200ª durant uns 15 minuts o fins que estigui prou gratinat.
Com a exemples, pannini de frankfurt i formatge; pannini de xampinyons i formatge; pannini de tonyina, olives, formatge de fondre i anxoves;  pannini de tres formatges, aquest sobre una base de crema de llet barrejada amb sal, pebre i orenga; o de ceba picada, olives i blat de moro; o de carabassó, ambdós amb formatge gratinat per sobre.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada