Pàgines

dimarts, 12 de novembre del 2013

Kaju curry

Ingredients (2 pax):
200g d'anacards
4-6 tomàquets
1 ceba
2-3 xiles secs
All
Gingebre
Barreja d'espècies índies tipus Garam masala o Majaraja Curry
Sal
Oli
Pebre negre
Coriandre
Arròs basmati per acompanyar

En una paella amb un rajolí d'oli saltegem els anacards. Deixem uns quants sense fregir. Reservar la resta.
En la mateixa paella sofregir la ceba picada amb l'all i el gingebre laminats. També hi afegim els xiles i una culleradeta de la barreja d'espècies. Ho enretirem del foc i ho triturem tot plegat amb la meitat dels anacards que hem saltejat abans.
Paral·lelament pelem els tomàquets i els triturem.
En la mateixa paella que hem fet servir abans hi barregem els tomàquets triturats, la barreja de ceba, all, gingebre i anacards, i la resta d'anacards que no havíem triturat però sí fregit. Salpebrem i ho deixem reduir fins que adquireixi la textura desitjada.
En el moment de servir hi afegim a sobre els anacards que no havíem fregit i coriandre picat.
Servir amb arròs basmati i/o pa chapati.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada