Ingredients (4 pax):
300-400g de fideus
1l de brou de peix
Alls
1 sípia
4-8 musclos
4-8 escamarlans
Un grapat de cloïsses
Un grapat de gambes pelades
Oli d'oliva
Sal
En la paellera escalfem oli d'oliva. Quan està calent hi daurem els escamarlans. Els reservem.
Al mateix oli fregim l'all tallat a làmines. Quan està enrossit hi aboquem els fideus. Cal no deixar de remoure'ls per a què no es cremin però sí que s'enrosseixin.
Quan està tot al punt hi afegim les gambes i la sípia tallada a trossets. Un cop estiguin fetes les gambes i la sípia hi aboquem el brou, donem un parell de voltes i hi col·loquem els escamarlans i els musclos cap per avall.
Ho deixem a foc lent fins que s'hagi evaporat tot el brou. Cobrir-ho amb un drap uns minuts si voplem que s'aixequin els fideus.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada