Pàgines

dimarts, 3 de setembre del 2013

Papas arrugás a los dos mojos

Ingredients (2pax):
500g de patates petites i rodones.
Sal
Aigua
Per al mojo picón
   Tomàquet
   Bitxo
   Oli d'oliva.
   Pebre vermell dolç
   Pebre negre
   All
   Sal
Per al mojo verde
    All
    Coriandre
    Julivert
    Pebre negre
   Oli d'oliva
   Sal

En una cassola cobrir les patates amb aigua i afegir-hi molta sal, cal saturar l'aigua de sal. Quan hagi evaporat tota l'aigua i les patates estiguin cuites i amb una crosta de sal cristal·litzada, reservar.
Per a les salses passar per la túrmix els ingredients de cadascuna d'elles. No cal pasar-se amb la sal perquè les patates ja estan salades. La consistència de la salsa es pot ajustar amb més oli si es vol més líquida, o amb molla de pa si es vol més espessa, especialment la de mojo picón.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada