Pàgines

dimarts, 3 de setembre del 2013

Creppes variades

Ingredients (2pax):
Per a la massa:
    Llet
    Farina
    Ou
    Sal
    Oli d'oliva
    Mantega
Per al farcit:
   Ruca
   Nous
   Tomàquet
   Formatge fresc
   Orenga
   Maionesa
   Bacon
   Formatge emmental
   Mostassa antiga de gra

Barrejar en un bol la farina, la llet, dos ous batuts, sal i un rajolí d'oli d'oliva. Ha de quedar una consistència espessa. En una paella calenta fondre mantega (o margarina) i posar-hi un cullerot de la barreja al mig i anirem girant la paella fins que la cobreixi sencera. Esperar uns instants i donar la volta. Quan per l'altra banda està cuita ja està la crep feta. Repetir-ho tantes vegades com calgui.
Per omplir-les es pot fer com es desitgi. En aquest cas, en una vegetal hi ha la base de maionesa, damunt tomàquet a rodanxes, formatge fresc, nous a trossos i fulles de ruca. Espolsar amb orenga, alfàbrega o altres i plegar la crep. Per a l'altra la base és de mostassa antiga i damunt bacon fregit i formatge emmental.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada