Ingredients (2pax):
1 pit sencer de pollastre
1 Ceba grossa
1 pebrot vermell petit
All
Crema de llet
Llet
Sal
Oli d'oliva
Curry
Pebre vermell picant
Pebre negre
Arròs basmati
Tallar el pit de pollastre a daus. Espolsar-los amb el curry i els dos pebres. Afegir-hi un raig d'oli d'oliva. Barrejar i deixar macerar.
Tallar la ceba en juliana, el pebrot fi i l'all en làmines. En una cassola, sofregir la ceba i l'all. Afegir-hi curry fins que agafi bon color. Afegir-hi el pebrot i l'all. Quan estigui tot ben daurat, s'afegeix la crema de llet i la llet (2 parts d'una i 1 de l'altra). Coure a foc lent provant el punt de sal, curry i si es desitja, afegir-hi també pebre vermell i negre. Passada una estona, triturar-ho tot amb la túrmix i deixar reduir.
Passar per la planxa el pit de pollastre fins que agafi color i després afegir-ho a la salsa.
Paral·lelament bullim l'arròs basmati i el reservem.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada