Ingredients (2pax):
400g d'estofat de vedella.
Mig pot de cigrons cuits
Un quart de carbassa
2 tomàquets
1 ceba grossa
Brou de verdures.
Cus-cus
Ametlles
Coriandre
Pebre vermell dolç
Pebre vermell picant
Pebre negre
Raz-el-Hanout
Sal
Oli d'oliva
Especiar generosament la carn i tirar-hi un raig d'oli d'oliva. Deixar-ho marinant una o dos hores.
A la tajine i sobre un raig generós d'oli d'oliva sofregir la carn. Quan agafi color afegir-hi el tomàquet i la ceba picats fins. Sofregir. Afegir-hi els cigrons i el brou. Deixar fent xup-xup una hora aproximadament. Afegir-hi la carbassa a trossos. Deixar bullir llarga estona més.
Fer el cus-cus i torrar ametlles. Reservar.
Picar el coriandre. Reservar.
Quan la tajine hagi absorbit tot el brou emplatar sobre el cus-cus i amb les ametlles i el coriandre per sobre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada