2n plat
Ingredients (2 pax):
400g de carn picada mixta o de vedella
Tires de bacon
Ceba
Tomaquet fregit
Mozzarella
Ketchup
Salsa Perrins
Tabasc
All
Orenga
Pebre negre
Pebre vermell picant
Sal
Farina
Oli d'oliva
Llevat
Aigua
Fer la massa tot barrejant farina, un raig d'oli d'oliva, sal i un vas petit d'aigua amb llevat. Cal que la massa quedi gruixuda, així que es deixa llevar força estona. Mentrestant potxar ceba picada fina i sofregir-hi la carn picada. No cal que quedi molt feta perquè acabarà de fer-se al forn.
Per a la salsa barbacoa picar all ben fi, afegir-hi tomàquet fregit, sal, pebre negre, orenga, un rajolí generós de salsa perrins i un toc de tabasc.
Extendre la massa procurant que quedi gruixuda. Posar-hi a sobre la salsa barbacoa, cobrir-ho amb mozzarella i damunt la carn amb la ceba. Afegir-hi unes tires de bacon i espolsar orenga al gust.
Fornejar a 180 graus durant uns 20 minuts o fins que quedin les vores torrades.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada