Pàgines

dissabte, 5 de gener del 2013

Arròs amb escamarlans

2n plat.

Ingredients (2 pax):
200-250 g d'arròs
6 escamarlans
6 gambes grosses
Cuetes de gamba pelades
2 tomàquets madurs
1 ceba
Ametlles
Pa sec
Brou de peix
All
Oli
Sal.

En una terrissa grossa de fang sofregir una o dues dents d'all llaminades. Afegir les cues de gamba i quan agafin color afegir-hi la ceba i el tomàquet finament picats. Sofregir. Quan ha reduït el tomàquet afegir-hi la picada de pa i ametlles, remenar fins que lligui i aleshores repartir l'arròs i col.locar al damunt els escamarlans i les gambes. Immediatament cobrir-ho amb el brou de peix i deixar-ho fent xup-xup fins que l'arròs estigui cuit i el brou hagi reduït.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada