Pàgines

dijous, 20 de desembre del 2012

Lasanya "light"

1r plat / 2n plat

Ingredients (1 ració):
1/2 ceba
Vi blanc (opcional)
1 o 2 patates
1/2 carbassó
1/2 albergínia
1 tomàquet
Formatge fresc
Formatge mozzarella (o per gratinar)

Potxar la ceba en una paella. Si es desitja es pot afegir vi blanc i deixar reduir. Reservar.
Bullir les patates. Per a fer-ho més ràpid també es poden punxar amb una forquilla vàries vegades i escalfar al microones uns 5-10 minuts, en funció de la mida de les patates. Pelar-les i tallar-les a llesques.
Fer llesques de l'albergínia i pelar el carbassó i tallar-lo també a llesques fines.
Picar el tomàquet ben fi.
En una terrissa de fang col·locar al fons la ceba. Damunt les llesques de patata. Salar. Damunt el formatge fresc tallat a llesques. Damunt l'albergínia (aquestes dues capes es poden intercanviar). Damunt d'això el carbassó i per últim el tomàquet picat tot procurant introduir-lo en els forats que han quedat entre la resta d'ingredients i la terrissa.
Cobrir-ho amb mozzarella o formatge per gratinar i cuinar-ho al forn a 180-200º durant 20 minuts aproximadament.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada