Pàgines

diumenge, 25 de novembre del 2012

Rissoto de carbassó

1r plat

Ingredients (2 pax):
Arròs (2 gots petits)
Carbassó
Ceba
Ametlles
Crema de llet (1 mini-brick)
Llet (1 got)
Formatge en pols
Llorer
Oli
Orenga
Sal
Pebre

Bullir l'arròs amb dos o tres fulles de llorer. En la mateixa olla un  cop escorregut i retirat l'arròs sofregir ceba picada fina, les ametlles en trossos i el carbassó en juliana. Deixar-ho potxar i quan ja està posar-hi l'arròs. Donar-li un parell de voltes.Especiar.
Afegir la crema de llet i la llet, remenar i deixar-ho reduir.
Quan està a punt d'acabar de reduir, afegir-hi formatge i remenar fins que quedi homogeni.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada