Pàgines

dijous, 24 d’abril del 2014

Prawn curry (curry de gambes)

Ingredients (2 pax):
Arròs basmati
Alls (2 o 3 dents)
Ceba (1 grossa / 2 mitjanes)
Gingebre
Tomàquets (3 o 4)
Gambes pelades (uns 300g)
Espècies índies tipus Garam masala, Rajasthani curry, etc.
Coriandre
Sal
Pebre
Oli
Per al txapati farina
                     llevat
                     aigua
                     sal
                     mantega

Preparar l'arròs bullit i especiant-lo amb una mica de nou moscada. Reservar.
Per al curry, sofregir ceba tallada a tires, els alls laminats i el gingebre també laminat. Quan agafi color afegir les espècies i la meitat de les gambes. Quan està tot ben cuinat passar-ho per la picadora. Paral·lelament es pelen els tomàquets i es trituren. Amb el mateix oli d'abans es barregen a la paella el tomàquet triturat i la picada amb les cebes, alls, gingebre i gambes. Salpebrar i afegir-hi les gambes que no hem usat abans . Deixar-ho reduir uns minuts. Servir amb coriandre picat per sobre.
Preparar la massa de txapati amb farina, aigua, llevat i una mica de sal. Fer boles i deixar-les llevar una estona. Tot seguit ammassar-les i fer-les planes. Fondre una mica de mantega a la paella i col·locar-hi el txapati una estona fins que estigui prou daurat. Donar-li la volta i esperar a què aquesta banda també estigui prou cuita.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada