Pàgines

dilluns, 13 de febrer del 2017

Tortillitas de camarón

Ingredients (2 pax):
150-200g de camarons (o gambes petites)
Julivert
Ceba tendra
Farina de blat
Farina de cigró
Aigua
Pebre negre
Sal
Oli per fregir

Barrejar 2 parts de farina de blat amb una de cigró. Salpebrar i afegir aigua freda fins a fer una massa líquida com tempura. Afegir-hi la ceba tendra i el julivert picats. Barrejar i sumar-hi els camarons (o les gambes cuites i tallades a llesques fines). Cal tenir una massa líquida. Afegir aigua si cal per tal d'aconseguir-ho.
Fregir porcions de la mida d'un cullerot en oli ben calent. Cal que un cop les posem a l'oli s'estenguin i quedin ben planes. Donar la colta quan estiguin ben fetes per la banda de sota.
Servir calentes.

  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada