Ingredients (4 pax):
Per a la massa: 2 ous
Farina
Aigua
Llevat
Sal
Oli d'oliva
Per al farcit: 2 patates
Formatge a llesques
Carn picada
Tomàquet fregit
Ceba
Sal
Pebre
Orenga
Preparar la massa barrejant la farina, els ous batuts, una cullerada de llevat, un raig d'oli i un pessic gros de sal. Deixar llevar una mitja hora.
Mentrestant picar ceba ben fina, sofregir en una paella i afegir la carn picada. Quan aquesta agafa color aboquem el tomàquet fregit, salar i condimentar amb pebre i orenga. Deixar a foc lent fins que es redueixi el tomàquet.
Paral·lelament, escaldar les patates ( al microones havent-les punxat abans i uns 3-5 minuts per banda o bé bullint-les uns 10 minuts ), pelar-les i tallar-les a làmines. Reservar.
Sobre el marbre enfarinat estendre bé la massa i col·locar-hi a sobre les patates, el formatge damunt i finalment el sofregit de carn i tomàquet. Enrotllar-ho tot amb compte, col·locar-ho en una plata per al forn i pintar-ho amb ou batut. Espolsar una mica d'orenga per sobre i fornejar uns 30 minuts a 180º.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada