Pàgines

dissabte, 2 de novembre del 2013

Arrossejat

Ingredients (2 pax):
200g d'arròs bomba
Ceba
Tomàquets
Alls
1 sípia
Gambes pelades
Gambes senceres, escamarlans...
Musclos, cloïsses...
 1l de brou de peix

En una paellera i sobre un raig d'oli daurem les gambes senceres i els escamarlans. Reservar. Sobre el mateix oli sofregir el fons fet amb ceba, all i tomàquets picats ben fins. Quan estigui tot ben sofregit afegir-hi les gambes i la sípia tallada a daus ben petits o tires fines. Seguir removent i quan estiguin les gambes i la sípia al punt, afegir l'arròs i donar unes voltes fins que hagi enrossit (arrossejat). Afegir-hi el brou donar unes voltes i quan s'assenti tot disposar-hi els musclos, les cloïsses, els escamarlans i el que tinguem. Deixar a foc lent uns 15 minuts o fins que l'arròs hagi absorbit el brou.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada