Ingredients (2 pax):
1 pot de cigrons cuits
Tahina
1-2 dents d'all
Comí en pols
Pebre vermell
Sal
Suc de llimona
Oli d'oliva
Cal rentar els cigrons. Un cop nets es col·loquen al recipient de la batedora i se li afegeixen les dents d'all, una o dues cullerades de tahina, un pessic de comí en pols i pebre vermell, oli d'oliva, sal i un raig de suc de llimona. Es passa tot ben passat per la batedora fins que quedi una textura ben fina. Se serveix amb un raig d'oli d'oliva i una mica de pebre vermell espolsat per damunt.
Si es deixa feta del dia anterior aquesta salsa té millor gust ja que la fortor de l'all se suavitza amb les hores.
Si es vol que tingui una textura més fina i suau es pot afegir llet al pot de la batedora. Una mica, no massa al principi i anar afegint si n'hi ha poca.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada