1r plat
Ingredients (2 pax):
250 g d'spaghetti
1/2 ceba
Formatge d'untar
Formatge roquefort (o blau)
Ametlles (o pinyons)
125-150 ml de crema de llet
200 ml de llet
Sal
Pebre
Orenga
Vi blanc (opcional)
Bullir els spaghetti fins que estiguin al dente. Reservar.
En una paella sofregir la ceba picada ben fina, les ametlles laminades (fregir-les abans si són crues) i quan estigui daurant-se la ceba afegir el formatge d'untar (1 o 2 cullerades soperes) tot vigilant que no es cremi. Seguidament afegir el formatge roquefort, o blau, esmollat i remenar fins que fongui. Afegir la crema de llet sense deixar de remenar, salar i especiar i afegir la llet. Quan comenci a bullir la barreja, baixem el foc i deixem reduir fins que quedi una textura prou cremosa. És important vigilar que no es talli remenant de tant en quant. Quan ha adquirit la textura desitjada barrejar-ho amb la pasta.
Si agrada, es pot afegir un rajolí de vi blanc a la barreja, abans de la crema de llet, però aleshores cal estar més atents a què la salsa no es talli.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada